EMK Tréning visszajelzés

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jtzy1efj’ admin_preview_bg=”]

EMK tréning viszajelzés

Az MKA két tagja pályázott az Erőszakmentes kommunikáció (EMK) tréningen való részvételre, amit meg is nyertek, így az MKA fizette részvételi díjukat.

A megfelelő kommunikáció alkalmazása nem csak a magánéletben, hanem a munkánk során is rendkívül fontos. Ezért is javasoljuk Rambala Éva vezette EMK tréningen való részvételet minden szakember számára.

„Jónak találtam azt a hasonlatot, hogy a közeli kapcsolataink kialakításakor gyakran úgy viselkedünk, mint a sünik. Előfordul, hogy amikor két süni megpróbál közel kerülni egymáshoz azért, hogy megmelegedjenek, megszúrják egymást a tüskéikkel. Ezért gyorsan elhúzódnak egymástól, majd később újra próbálkoznak a közeledéssel.

Az életemben sokszor átéltem ehhez hasonló helyzetet. Előfordult, hogy a hozzám közel állóknak teljes jóindulattal, segítő szándékkal tanácsot adtam, de azt úgy élték meg, mintha egy tüskével szúrtam volna meg őket. Ezért eltávolodtak tőlem egy időre. De az is megtörtént, hogy velem kapcsolatban fogalmazott meg valaki egy problémát, és én ezt bántásnak éltem meg. Vajon miért lehet ez így és hogyan lehetne elkerülni azt, hogy ez megtörténjen? Ezzel kapcsolatban kaptam nagyon jó gondolatokat és gyakorlatias módszereket az  erőszakmentes kommunikációról szóló tanfolyamon. Köszönöm szépen a Magyar Kineziológiai Alapítvány kuratóriumának, hogy támogatták a tréningen való résztvételemet! P. Zs.”

„Szeretném megosztani veled a felismeréseimet a kommunikációs tréningen tapasztaltakkal kapcsolatban.
Nagyon jó volt, sokat tanultam ezen a napon. Kaptunk ismereteket arról, hogyan kommunikálhatunk hatékonyan, erőszakmentesen, ítélkezés nélkül a gyermekünkkel, párunkkal, főnökünkkel, testvérünkkel, stb. Ami nagyon tetszett, hogy pszichológiai és spirituális szemszögből is megközelítette Éva a témát.
Számomra az volt a legérdekesebb, hogy magunkat kell megfigyelni, mit érzünk, mire van szükségünk egy kommunikációs helyzetben, ugyan úgy, mint a Brain Gym®-ben a noticing során.Tulajdonképpen ez a tréning jó kis önismereti módszer is. Előbb magunkon kell változtatni, vagy a hozzáállásunkon, hogy megértsük a másik embert, és rá tudjunk hangolódni az ő szempontjaira is.
Köszönöm, hogy ott lehettem.
Tisztelettel: Jóna Mária”

[av_social_share title=’Osszd meg bejegyzésünk másokkal is!’ style=’minimal’ buttons=’custom’ share_facebook=’aviaTBshare_facebook’ share_mail=’aviaTBshare_mail’]
[/av_one_half]

[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jpwczf1k’ admin_preview_bg=”]

Támogasd Alapítványunkat!

Mivel alapítványként és nem egyesületként működünk, ezért nem kérünk tagdíjat. Céljaink megvalósításához azonban szükségünk van támogatásodra, amit külön kedvezményekkel honorálunk.

Ki lehet támogató tag?

• Aki kineziológusként, vagy kineziológus oktatóként dolgozik, de egyenlőre nem szeretné magát minősíttetni.
  • Aki kineziológiai szolgáltatást vett, vagy szeretne igénybe venni.
  • Aki érdeklődik a kineziológia iránt akár mint ügyfél, akár mint tanuló.
  • Aki egyetért az Alapítvány céljaival és szeretné támogatni ezen célok megvalósulását.

Mit kap a támogató tag?

• Hozzáférést a belső bloghoz, ahol kineziológiához kapcsolódó szakmai anyagok kerülnek megosztásra.
  • Az Alapítvány rendezvényeiből 10% kedvezményt.

A támogató tagsághoz IDE KATTINTVA TUDSZ REGISZTRÁLNI!

Amennyiben taggá szeretnél válni, akkor OLVASD EL A TAGSÁG FELTÉTELEIT ÉS REGISZTRÁLJ!

[av_comments_list]