[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jp8b9mwt’ admin_preview_bg=”]

Integratív neurokardiológia

A neurokardiológia egy a szív neurológiai tényezőit és a szív és az agy között zajló interakciókat vizsgáló új tudományág.  A szív az agytól függetlenül tanul, memorizál és döntéseket is hoz, mára már hivatalosan is elismerten saját, Harmadik agynak vagy Szív-agynak hívott aggyal rendelkezik. Az integratív neurokardiológia a Szív-Agy kapcsolat Hagyományos Kínai Orvoslás perspektívájából, és a biofizika legújabb ismeretei alapján történő vizsgálata.

A tanfolyamon megtanulod többek között:

– A Szívagy neuorológiai áramköreinek formatálását és kiegyensúlyozását (Hugo Tobar Szívagy balanszától teljesen eltérő módon), ami meghatározó hatást gyakorol a memóriánkra, a tanulási képességeinkre, a stresszreakcióinkra, az érzelmeinkre, a figyelemzavarokra és depressziós tünetekre.

– A szív által elválasztott hormonok és neurotranszmitterek működése és a társadalmi integrációnkban, autizmusban és érzelmi korlátokban betöltött szerepük.

– A folyamatot végző szakember saját elektromágneses mezőjének fontossága, és az eredmények növelése érdekében történő felhasználása.

– Az életminőséget károsan befolyásoló, szívben tárolt érzelmi emlékek/sebek helyreállítása.

– A szív külvilágra, környezeti/érzékszervi ingerekre adott reakciói.

– A test érzelmi munkája HKO szemszögből, és sok-sok más…

Marco Rado több, mint húsz évvel ezelőtt kezdett kineziológiával foglalkozni, majd az Alkalmazott Kineziológia irányába specializálódott.

Mélyreható tudással rendelkezik nem csak az Alkalmazott Kineziológia, hanem a Hagyományos Kínai Orvoslás és az oszteopátia területén is.

2003 óta oktatja a nyugati orvoslás és a keleti, hagyományos ismeretanyag bölcsességét egyesítő saját tanfolyamait, mára már hazáján, Olaszországon kívül többek között Németországban és Ausztráliában is. Számos előadást tartott nemzetközi konferenciákon, mindig arra törekedve, hogy a kineziológiára és általánosságban az energiagyógyászatra tudományos magyarázatot adjon.

Hallgatói azért szeretik a tanfolyamait, mert világos és érthető megértéseket adnak a test működéséről és interakcióiról, a tudományos és energiagyógyászati magyarázatok tökéletes ötvözésével.

Tanfolyamot vezeti: Marco Rado

A tanfolyam időpontja: 2019. május 4-7.

Helyszíne: Budapest

Jelentkezési határidő: 2019. április 25.

Ár: érdeklődjön a szervezőnél

Jelentkezni lehet: telefonon: 30/9638-717, vagy e-mailben: kovzsu@freemail.hu

[/av_textblock]

[/av_one_full]