LIFE MANAGEMENT

Adj célt az életednek!

 

Mit gondolsz, hogy fogsz visszatekinteni az életedre a halálos ágyadon? Tele leszel megbánással és elégedetlenséggel, vagy egy kiteljesedett, örömteli és mély kapcsolatokban gazdag életet fogsz látni? Minden a szervezésen múlik. Bölcsen használtad fel az időd? Időben belevágtál a terveid megvalósításába, vagy halogattál és elkerülted a dolgokkal való szembenézést? Elérted a legfőbb kitűzött céljaid? Vajon tele volt célokkal az életed? Érdekes volt, vagy féltél kihívások elé állítani magad?

A munkával töltött évek után az amerikaiaknak csak mintegy 3 százaléka éri el nyugdíjas korára az anyagi függetlenséget. Miért? A használd vagy mondj le róla kifejezés egyaránt értelmezhető a szívünkre, a tüdőnkre, az izmainkra és az agyunkra. Tudtad, hogy a céljaink elérésére vonatkozó képességeinkre is áll?

Ezen a tanfolyamon a legújabb tudományos kutatásokon alapuló célmeghatározási és cél-elérési módszereket fogod elsajátítani. Megtanulod a helyes időbeosztás és a halogatás elkerülésének módját. Nem számít, mennyi idős vagy, az életed hátralevő része rendezettebb és sikeresebb lehet.

Tanfolyamot vezeti: Dr. Wayne Topping a Stress Release módszer kidolgozója

A tanfolyam időpontja: 2019. március 25-26.

Helyszíne: Budapest

Jelentkezési határidő: 2019. március 05.

Ár:

Jelentkezni lehet: telefonon: 30/9638-717, vagy e-mailben: kovzsu@freemail.hu