Stress Indicator Point System (SIPS)

A precíz, és magasan kompatibilis balansz eljárás Ian Stubbings-tól

Elgondolkodott-e valaha arról, milyen sok információt és visszajelzést közvetít egyetlen akupunktúrás pont?

Akkoriban, amikor Georg Goodheart az izomtesztet kapcsolatba hozta a meridiánokkal, a legnagyobb fejlődést vitte be a kineziológiába. Ez a történelmi háttér újból nyomatékosítja, hogy milyen fontos az összefüggés, egy imbalansz és a meridián rendszer között, az akupunktúrás pontokon keresztül.

A Stresszindikátor pontok, pontosan ezt a kapcsolatot reprezentálják.

A Stresszindikátor pontokon keresztül a stresszor eredete, és mértéke precízen meghatározható. Ezek a pontok, és a stresszpotenciáljuk lehetővé teszik, hogy a meridián rendszeren keresztül közvetlenül a stressz specifikus természetéhez jussunk, és ez által teljes mértékben az adott stresszort feloldjuk, és balanszírozzuk.

SIPS fizikai, érzelmi, mentális, éteri és elektromos szinten működik a szervezetben, támogatja az egész test gyógyulását. SIPS rendkívül hatékony a fájdalomcsillapításban (például diffúziós stressz esetén, egy sérült térdnél a működő izmok, inak, szalagok, porc, ízületi folyadék és a gyulladásos folyamatok is kezelésre kerülnek, ugyanakkor elismer minden rögzült érzelmet, amely gyökere lehet a krónikus betegségeknek. A módszer hasznos a kognitív funkciók javításában és a tanulási nehézségek kezelésében is. Továbbá segíti a hormonális egyensúlyt.

A tanfolyamot vezeti: Andrea Hahn osztrák oktató német nyelven magyar tolmácsolással

andrea-hahn

SIPS VI. 2020. november 12-15. Előfeltétel: SIPS V.

Helyszíne: Budapest

Jelentkezni lehet: telefonon: 30/9638-717, vagy e-mailben: kovzsu@freemail.hu