Üdvözlöm, Tóth Milán vagyok.

Végzettségemet tekintve üzleti diplomával rendelkezem. Immáron 15 éve foglalkozom különböző projektek megvalósításával, melyek során vezetőként koordinálom emberek közös cél mentén való együttműködését. Ez a több éves szervező, irányító munka vezetett el a mediációhoz, a módszer nyújtotta lehetőségek megismeréséhez és használatához.

Munkában és magánéletben egyaránt sokszor kerülök olyan helyzetekbe, ahol a felek között vitás kérdések állnak fenn, melyek során kívülállóként szükség van arra a „hídképző” szemléletemre és nagyfokú empátiás készségemre, melyekkel sikerül megértetnem a felekkel, amit valójában szeretnének mondani egymásnak, hogy ezáltal közös álláspontra juthassanak, és hogy megoldják az adott problémás helyzetet.

A közvetítői technikára egyrészt úgy tekintek, mint egyfajta segítségre az emberek számára, hogy túljussanak konfliktusaikon, másrészt, mint önismereti lehetőségre, amellyel mindenki tisztába kerülhet saját magával, az igényeivel és a szükségleteivel kapcsolatban. Így fontos számomra, hogy a hozzám fordulók ne csak az adott, aktuális problémájuk megoldásához kapjanak új szemléletet, nézőpontot, hanem önmaguk megismerésével hosszabb távon is tudjanak konfliktusokat kezelni.

A közvetítői ismereteket a Magyar Kapcsolatügyeleti Mediátorok Országos Szakmai Szövetségénél (MAKAMOSZ) kaptam meg 2018 folyamán, azóta fogadom az engem megkereső feleket vitás kérdéseik megértésében, konfliktusaik feloldásának segítésében, elsősorban párkapcsolati és szülő-gyermek konfliktusok kapcsán.

A közvetítői munka mellett kineziológiával is foglalkozom, annak Stress Release / Wellness kineziológia ágának módszereivel segítek megoldást találni a hozzám fordulóknak, melyhez a szükséges tudást Köves Zsuzsanna, a Magyar Kineziológiai Alapítvány Kuratóriumának elnökének képzésein sajátítottam el.

RÉSZLETES SZAKMAI ÖNÉLETRAJZOM