Itt olvashatja azokat a leveleket és válaszainkat, amelyeket kapunk munkánkkal, a kineziológus kollegák munkáival kapcsolatban. Aki hozzájárul nevének megjelentetéséhez annak természetesen nevét is közzétesszük.

Lapozás a levelek között a kis nyilakkal oldalt.

Kineziológus kereső
Van-e ajánlott kineziológus lista?

Kedves ……………….! Megtisztel megkeresésével! El kell keserítsem, ilyen lista jelen pillanatban sehol sincs. Amit javasolhatok: honlapunkon Wellness kineziológia oldalon megtalálja az aktív Stress release oktatókat. Ha beírja a nevüket a keresőbe ki fogja dobni azt, akinek honlapja van, s a választás az Öné. Birtokomban a saját hallgatóim névsora van (és általában az oktatóknak is a sajátjai)…….🙁 Alapítványunknál folyamatban van regisztráció pontosan azért, hogy magas színvonalon működő kineziológusokat tudjunk ajánlani az érdeklődőknek. Amennyiben további információra vagy segítségre van szüksége, továbbra is állunk rendelkezésére!

Tisztelt Alapítvány, van esetleg egy adatbázisuk vagy listájuk – mint az ügyvédi szaknévsor vagy ilyesmi – amelyen a budapesti kineziológusok elérhetőségei, alapinfói megtalálhatók? A lakóhelyemhez (Dél-Pest) közeli kineziológust (stress release-zel foglalkozót) keresnék, de a google alapján reménytelen, hevenyészett listák vannak csak, hiányos adatokkal, sokszor cím nélkül. köszönettel,
IDŐKÖZBEN ELINDULT A KINEZIOLÓGUS KERESŐ OLDAL. LÁSD FENT!
Megkerestek! Kolleganőnk – aki regisztrált oktató – Niki írt nekünk: „Szia Zsuzsa! Képzeld! A honlapotokról megkeresett egy hölgy. ? Hurrá!!!! Szép napot! Niki”
MESZK
Köszönet a részvételért!
Tisztelt Köves Zsuzsanna!
Tisztelt Gál Attila!
Ezúton szeretném megköszönni a 2017. március 28-i civil szervezetekkel történő szakmai egyeztetésen való részvételt. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöksége, kifejezetten fontosnak tartja más civil szervezetek bevonását a szakmai munkába.
Jelentős mérföldkő lehet a közös gondolatok megvitatása, mely alapján a ma változó egészségügy szakdolgozókra vonatkozó döntéseit helyes irányba tudjuk terelni.
Bízva a további sikeres együttműködésben,
Tisztelettel,
Dr. Balogh Zoltán elnök
Vörösmarty Attila titkár
Gratulálok Szívből gratulálok Nektek és köszönöm szépen! Kellemes,felüdítő a soraitokat olvasni. Puszi, ölelés: N.
BEKÖSZÖNTŐ
Szép napot, napsugaras, vidám tavaszt kívánunk a tavasz első napján! S a tavasz meghozta első Palackpostánkat azoknak, akik támogatják kezdeményezésünket……Húzzátok ki a dugót a palackból, olvassátok örömmel, nyitott szívvel…. szolgálja javatokat…. Boldogsággal tölt el minket az, hogy csatlakoztatok, hogy fontosnak és érdekesnek tartjátok azt, amit csinálunk……. talán a legfontosabb számunkra, hogy értetek dolgozunk….. értetek magyar kineziológusokért, oktatókért, tanítványainkért s azokért az érdeklődőkért, akik magasan kvalifikált segítőt keresnek maguknak….. s akár hiszitek, akár nem: mindezt önzetlenül tesszük…. jó szívvel…. saját magunk és -reméljük- a ti örömötökre… mi már egyénenként célegyenesben vagyunk….átadjuk azokat a tapasztalatokat, ismereteket, amik mögöttünk vannak…..hiszen Ti vagytok a jövő….. „Ha a sokféleség közös alapot és célt talál, nagy dolgot szülhet. Mindenki megőrzi másságát — de egyirányba húz. Ez a fejlődés útja az élet minden színterén.” (Müller Péter) Húzzunk….. együtt….. önmagunkért….. egymásért…..
A kuratórium nevében Köves Zsuzsanna a kuratórium elnöke
Ui. 1.: Terveink szerint balanszokat, hasznos és használható információkat töltünk fel a belső blogba, ami csak számotokra hozzáférhető.
Ui.2.: A belépési nevet és jelszót mindenki megkapta külön e-mailben. Ha bármi gond lenne a bejelentkezéssel, akkor írj.
Útlevél
Megkaptam a kineziológiai útlevelem
Kedves Zsuzsám, Kedves Attilám!
Megkaptam a számlát, meg az útlevelet is. Köszönöm szépen.
Jó érzés volt a kezembe venni az útlevelet, még úgy is, hogy nincs még bejegyezve semmi, olyan volt, mintha egy kincset kaptam volna 🙂
Nagyon profi lett.
Szép hétvégét!
Madarászné Zügn Anita
Válasz: Karácsonyi üdvözlet „Kedves Zsuzsa! Köszönjük a sok áldozatos munkát amit a kineziologia emeleseert tesztek. Meg persze a mi epulesunk érdekében. Eredményes év volt, a konferencia számomra különösen sokat adott. Kívánok erőt egészséget és kitartást a következő évhez. Boldog szeretetteljes ünnepek várjanak rátok és szeretteitekre.? Öleléssel: Marcsi”
Köszönet
Cikkek Sziasztok! Szuper minden cikk!!! A Dórinak Írtam is. Vagy meg kell tanulnom rendesen angolul, vagy alig várom, hogy a Dóri újabbakat is fordítson.
Rájöttem, hogy elő kell vennem a TFH jegyzeteimet, és kísérletezgetni ezzel a holografikus eljárással.
Ezt a Pitch eljárást pedig minden Brain Gym-esnek ajánlom. Tényleg csúcs.
Üdv: Madarászné Anita
Previous slide
Next slide