Egyetemi konferencia, melyen a kineziológusok is képviseltetik magukat

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Ezekben a napokban zajlott a Yale Egyetemen egy konferencia, amelynek témája „A táguló tudomány határainak bővítése”  (Expanding the boundaries of science – Die Grenzen der Wissenschaft erweitern) Kirchzarten-i kineziológus kollégáink: Alfred Schatz és Blandina Kalmbach résztvesznek a rendezvényen, hogy új dolgokkal ismerkedjenek meg. Legmelegebb üdvözletüket küldik közvetlenül a Linsly Chittendenhall-ból!

[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Támogasd Alapítványunkat!

Mivel alapítványként és nem egyesületként működünk, ezért nem kérünk tagdíjat. Céljaink megvalósításához azonban szükségünk van támogatásodra, amit külön kedvezményekkel honorálunk.

Ki lehet támogató tag?

• Aki kineziológusként, vagy kineziológus oktatóként dolgozik, de egyenlőre nem szeretné magát minősíttetni.
  • Aki kineziológiai szolgáltatást vett, vagy szeretne igénybe venni.
  • Aki érdeklődik a kineziológia iránt akár mint ügyfél, akár mint tanuló.
  • Aki egyetért az Alapítvány céljaival és szeretné támogatni ezen célok megvalósulását.

Mit kap a támogató tag?

• Hozzáférést a belső bloghoz, ahol kineziológiához kapcsolódó szakmai anyagok kerülnek megosztásra.
  • Az Alapítvány rendezvényeiből 10% kedvezményt.

A támogató tag hozzájárulása: 6000.-/év

Jogi személyek a támogatás mértékével csökkenthetik adójukat.

Bank név/name: K&H Bank Zrt.

Bank cím/address: 1095 Budapest, Lechner Ö. fasor 9

Bankszámla szám: 10400463-50526788-67741013

IBAN: HU65 1040 0463 5052 6788 6774 1013

SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

Utalásnál írd be a neved a megjegyzés rovatba, és jelezd nekünk levélben a támogatásod, hogy ki tudjuk adni a megfelelő papírokat, valamint nyilvántartásba tudjunk venni.

[av_social_share title=’Osszd meg bejegyzésünk másokkal is!’ style=’minimal’ buttons=’custom’ share_facebook=’aviaTBshare_facebook’ share_mail=’aviaTBshare_mail’]
[/av_one_half]

[av_comments_list]