[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-bsm1q’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

AGYFORMATÁLÁS

Ez a kurzus bevezetés az aggyal való kineziológiai munkába. A résztvevők megtanulják a formatálás alapvető technikáját, ami döntő alapfeltétel a speciális agyi területek irányításához, melyet az Alkalmazott Kineziológiában, LEAP agyintegrációban, neuroemocionális pályáknál, agyhologramoknál és a primitív reflexeknél alkalmaznak.

A tanfolyam anyaga betekintést kínál az agyműködés lenyűgöző világába és igen hatékony balansz lehetőségekkel is megismertet.  A kurzus azoknak szól, akik az első tapasztalatot szeretnék megszerezni az aggyal való munkában.

A tanfolyam előfeltétele:

vagy TFH I-III, vagy OB I-VI, vagy BG oktatónak lenni.

A kurzus elvégzése alapfeltétel a LEAP, Alkalmazott fiziológia és NEP tanfolyamok elvégzéséhez! (Dr Charles Krebs, a LEAP kidolgozója kurzust fog tartani szeptemberben Budapesten!)

Következő képzés időpontja: 2022. január 14-16.

A képzés részleteiről érdeklődjön Köves Zsuzsannánál.