Összefoglaló az IASK konferenciáról

iask konferencia

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k9vb1ixy’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

ÖSSZEFOGLALÓ AZ IASK KONFERENCIÁRÓL

Miután egyik tagunk felvetette, hogy jó lenne nemzetközi konferenciákról hallani, ezért sekélyes angol tudásommal részt vettem a Knowlative és az IASK közös online konferenciáján, momentán, mint hallgató. A konferencia K-conversation címmel a Stressz és az Immunrendszer témája köré épült. A teljesség igénye nélkül néhány előadásról számolok be. (A második nap éjjel volt a közvetítés, azok az előadások számomra kimaradtak.)

Emma Acquarone a szívcsakra és az immunrendszer kapcsolatáról beszélt.

Ger Casey egy 2005-ös kutatási anyagot mutatott be, ami a Nottingham-i Egyetemen készült és az ESO hatását kutatta a stressz reakciókra. beszéltem Ger-rel és azt ígérte, hogy elküldi számomra az anyagot fordításra. Nagyon örültem, mert végre egy olyan kutatási anyag, ami tényszerűen bizonyítja az ÉSO hatását a szervezetre.

Marco Rado előadása ismételten lenyűgözött. Összehasonlította a HKO-t és a Dr Reckeweg homeopata humán és állatorvos által kidolgozott Homotoxicologiát és ennek alapján vezette le a Covid-19 vírus „genetikáját”, ami egy hideg agresszor vírus, s ennek megfelelően kell védekezni ellene. Elkértem az anyagát, s talán egy idő után meg is fogjuk kapni, akkor felrakjuk csak tagjaink számára az MKA zárt oldalára.

Matthew Thie a szokásos TFH metafórák balanszról beszélt, persze most a téma függvényében.

Irina Csobanu arra adott választ, hogy hogyan tudjuk legyőzni a járvány okozta veszteségeket.

Lydia Bose az online balansz lehetőségeiről beszélt. Bár egy nagyon pontos és kimerítő előadást tartott, de nekem ezzel az egésszel elvi kifogásaim vannak. Persze, mindennel lehet segíteni természetesen, de én a kineziológiai munkát face to face módon tartom elmélyültnek.

Alexis Costello a védő életenergiáról, a csecsemőmirígyről és a szeretetről beszélt. Javasolta, hogy naponta érdemes 3 pontot energetizálni: a vese 27-t, a csecsemőmirígyet és a Lép NV pontját. (Ezek az energiát, az immunrendszert és a vitalitást erősítik.)

Francesca Simeon arról tartott előadást, hogy hogyan lehet visszanyerni az érzelmi egyensúlyt és fenntartani védekező képességeinket  a félelem, fájdalom és halál folyamatában. Előadását egy meditációval zárta. (Az ő férje volt Juan Carlos Monge, aki néhány évvel ezelőtt rövid, súlyos betegség következtében fiatalon ment el)

(„Szerelmem”) Brendan O’Hara hozta szokásos formáját. Óvodásoknak és kisiskolásoknak csinált olyan gyakorlatokat, amik a primitív reflexek beépülését segítik elő. Mindezt különböző hangszerekkel kísérve, gyerekek számára könnyen megtanulható szövegekkel segítve. Nagyon-nagyon remélem, hogy elfogadja meghívásomat és eljön a 2021-es konferenciára.

Ludovico Feletto szinte Marco előadását kiegészítve beszélt a nem specifikus immunrendszer erősítéséről. Úgy fogalmazott, hogy az amit mi immunrendszernek hívunk, az a velünk született védelmi képesség, de van egy adaptív ir, (a T sejtek, B-Limphociták, ) ami nem képes önmagában immunvédelmet biztosítani, csak a vele született képesség által aktiválódik. Mivel az adaptív ir. emlékezik, így nagyon fontos ennek az erősítése.

Sabine Rosen fontosnak tartja a gerinc rugalmasságának biztosítását, a tüdő és lép erősítését.

[av_social_share title=’Osszd meg bejegyzésünk másokkal is!’ style=’minimal’ buttons=’custom’ share_facebook=’aviaTBshare_facebook’ share_mail=’aviaTBshare_mail’]
[/av_one_half]

[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jpwczf1k’ admin_preview_bg=”]

Támogasd Alapítványunkat!

Mivel alapítványként és nem egyesületként működünk, ezért nem kérünk tagdíjat. Céljaink megvalósításához azonban szükségünk van támogatásodra, amit külön kedvezményekkel honorálunk.

Ki lehet támogató tag?

• Aki kineziológusként, vagy kineziológus oktatóként dolgozik, de egyenlőre nem szeretné magát minősíttetni.
  • Aki kineziológiai szolgáltatást vett, vagy szeretne igénybe venni.
  • Aki érdeklődik a kineziológia iránt akár mint ügyfél, akár mint tanuló.
  • Aki egyetért az Alapítvány céljaival és szeretné támogatni ezen célok megvalósulását.

Mit kap a támogató tag?

• Hozzáférést a belső bloghoz, ahol kineziológiához kapcsolódó szakmai anyagok kerülnek megosztásra.
  • Az Alapítvány rendezvényeiből 10% kedvezményt.

A támogató tagsághoz IDE KATTINTVA TUDSZ REGISZTRÁLNI!

Amennyiben taggá szeretnél válni, akkor OLVASD EL A TAGSÁG FELTÉTELEIT ÉS REGISZTRÁLJ!

[av_comments_list]