[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

LEAP: AZ EMBER ÉS AZ UNIVERZUM

A tanfolyam első két napja az energetikai struktúrákról fog szólni – a tanfolyam nyitott minden érdeklődőnek, kineziológusnak és más természetgyógyásznak egyaránt! Végigvesszük az emberi energetikai anatómiát, az energia mozgásának szabályszerűségeit, jelentőségét, a minket ért hatások mibenlétét.

A következő három nap már csak kineziológusoknak szól (minimális követelmény az Agyformatálás tanfolyam).

Azokkal az energetikai jelenségekkel foglalkozunk, amik az emberi struktúrát érinthetik: megvizsgáljuk, hogyan derítsük fel és oldjuk a kívülről érkező energiákat, a minket érő negatív energia mezőket, idegen energiákat. Megismerjük azok mibenlétét, megjelenési és keletkezési formáját. Részletesen ránézünk arra is, hogy milyen az, amikor mi magunk projektálunk másokra energiát, mi lehet ennek az oka, és milyen kineziológiai módszerekkel tudjuk ezt megszüntetni. A tanfolyam része az energetikai rendszerünket „szívó” jelenségek felkutatása, beazonosítása és helyreigazítása, akár magasabb, spirituális szinteken is.

A tanfolyam utolsó napja az immunrendszeré. Megtanuljuk a fizikai immunrendszer kiegyensúlyozásának technikáit, majd magasabb szintre lépünk: az éteri immunrendszer kiegyensúlyozatlanságait is oldjuk. Gyakran fordul elő, hogy az immunrendszer fizikai szintű kiegyensúlyozása után egy probléma visszatér. Ennek oka pontosan az éteri immunrendszerben keresendő. Az éteri és a fizikai immunrendszer gyakorlatilag egybe vannak fonódva. Ha egy probléma már az éteri immunrendszerben is rögzült, a fizikai szintű kiegyensúlyozás után egyszerűen visszatöltődik az éteri szintből. Az immunrendszer éteri szintű kiegyensúlyozása tartóssá és véglegessé teszi a balanszot.

A tanfolyam alapfeltétele: Az első 2 napnak: nincs. A további 3 napnak: Agyformatálás

A tanfolyamot vezeti: dr. Charles Krebs a LEAP kidolgozója, angol nyelven magyar tolmácsolással. 

2017. szeptember

22-23.        Ember és az Univerzum elmélet (előfeltétel nélkül bárkinek)

24-25.        Ember és az Univerzum gyakorlat (előfeltétel: Agyformatálás)

26.              Éteri immunrendszer (előfeltétel: Agyformatálás)

 

A kurzusokat Dr Charles Krebs tartja angol nyelven magyar tolmácsolással

maxresdefault

A tanfolyam időpontja:  2017. szeptember 22-26-ig

Helyszíne: Budapest

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 3-ig.  Minimum létszám: 11 fő.

Jelentkezni lehet: telefonon: 30/9638-717, vagy e-mailben: kovzsu@freemail.hu

[/av_textblock]

[/av_one_full]