[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-2t6gkd’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jp8b9mwt’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Emésztő idegrendszer

Marco Rado több, mint húsz évvel ezelőtt kezdett kineziológiával foglalkozni, majd az Alkalmazott Kineziológia irányába specializálódott.

Mélyreható tudással rendelkezik nem csak az Alkalmazott Kineziológia, hanem a Hagyományos Kínai Orvoslás és az oszteopátia területén is.

2003 óta oktatja a nyugati orvoslás és a keleti, hagyományos ismeretanyag bölcsességét egyesítő saját tanfolyamait, mára már hazáján, Olaszországon kívül többek között Németországban és Ausztráliában is. Számos előadást tartott nemzetközi konferenciákon, mindig arra törekedve, hogy a kineziológiára és általánosságban az energiagyógyászatra tudományos magyarázatot adjon.

Hallgatói azért szeretik a tanfolyamait, mert világos és érthető megértéseket adnak a test működéséről és interakcióiról, a tudományos és energiagyógyászati magyarázatok tökéletes ötvözésével.

Tanfolyamot vezeti: Marco Rado

A tanfolyam időpontja: később

Helyszíne: Budapest

Jelentkezési határidő: 2020. május 10.

Ár: érdeklődjön a szervezőnél

Jelentkezni lehet: telefonon: 30/9638-717, vagy e-mailben: kovzsu@freemail.hu

[/av_textblock]

[/av_one_full]