[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-22g49o’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-kajc4isi’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

AdamHolographikus Touch for Health™ 1. szint

A 2 napos kurzus első szintje arra a holografikus modellre összpontosít, melynek során egy olyan integráló rendszert, szemléletmódot sajátíthatsz el, amely a Touch for Health 14-izom tesztelési ismereteidre építve kibővíti azokat. Néhány egyszerű kiegészítéssel bővítheted képességeidet, melyeket a 2 napos tanfolyam elvégzése után azonnal alkalmazni tudsz. A képzés segít a TFH alaptanfolyamokon elsajátított filozófia, készségek és technikák mélyebb megértésében is. Ez az új ismeretanyag felhasználása lehetővé teszi az ügyfelekkel való jobb kommunikációt, illetve, hogy jobban megértsd, mit miért teszel a TFH-val történő munka során.

Éppen ezért a Holografikus TFH 1-et az Egyesült Államokban jóváhagyták TFH Update tanfolyamként azoknak a TFH oktatóknak, akik már legalább 1 ilyen jellegű, kiegészítő tanfolyamon részt vettek.

Azonban ahhoz, hogy részt vehess ezen a tréningen, megismerd ezt az új és izgalmas megközelítést, valamint majd a gyakorlatban is használhasd, nem kell oktatónak lenned, ehhez elegendő rendelkezned a TFH 1-2 ismeretanyagával!

Amit a 2 nap során megtanulsz:

Természetesen a HoloTFH 1 módszer legjobb megértésének a módja, ha gyakorlat közben is megtapasztaljuk a benne rejlő lehetőségeket. Éppen ezért a workshop folyamán rengeteg gyakorló munkára nyílik mód, amelyeket a tréning után „élesben” is alkalmazni tudsz. A későbbi képzések során, az itt megszerzett tudás birtokában tovább bővítheted képességeidet, mint a Holografikus TFH módszert ismerő és alkalmazó kineziológus.

Holographikus Touch for Health™ 2. szint

A tanfolyam 2. szintjében, a HoloTFH 1 során szerzett új tudásanyag segítségével olyan új eszközöket ismersz meg, amelyekkel a kezeléseid során még nagyobb hatékonysággal, még mélyebbre mehetsz. Megtanulod, hogy lehetsz hatékonyabb és pontosabb annak meghatározásában, hogy milyen balance módszereket kell használnod, valamint a megtámasztó mód egy további, magasabb szintű használatával a kiegyensúlyozottság hiányának okainak mélyebb vizsgálatára is képes leszel. Ezek mind azt jelentik, hogy az érzelmi hátteret kell vizsgálnod, természetesen holografikus módszerekkel.

A kurzus része, mint egy bónuszként az a HeartMath® elnevezésű tréning is, amely segít rávilágítani az elméletek közötti összefüggésekre, amelyek szükségesek a módszer hatékony gyakorlásához. Ezek a képességek elengedhetetlenek ahhoz, hogy valaki felkészült segítővé váljon.

A HoloTFH 2 is használja a csakrákat, mint energia-kiegyenlítő módszert, de olyan megközelítésben, olyan technikákkal, amelyet máshol még nem tanulhattál. Még ha találkoztál is már korábbi képzéseken a csakra balance technikákkal, ez a másféle megvilágítás is hasznos lehet a portfóliódban.

Amit a tréning során megtanulhatsz:

Összefoglalva elmondható, hogy a HoloTFH 2 tréning elvégzésével készen állsz majd arra, hogy segíts az embereknek jelentős átalakulásokon átmenni az életükben, és egyben megtapasztalod a világ jobb hellyé válásának előnyeit. Hát nem ez az a szolgáltatás, amit ajánlani akarsz?

Jelentkezni, érdeklődni Köves Zsuzsannánál lehet.

koveszsuzsa@gmail.com
[/av_textblock]

[/av_one_full]