Touch for Health In-Depth 1. – Meridián Energia

A tanfolyam azoknak a Touch for Health barátoknak szól, akik mélyebb betekintést akarnak a Touch for Health 1-4 folyamán tanultak alkalmazásában.

A résztvevők meg fogják tanulni, hogyan lehet jobban működtetni ezt az anyagot, például a 42 izmot az ügyfél  strukturális, energetikai, érzelmi és szervi  igényei szerint alkalmazni. Jobb eredményeket fog  elérni, sokkal pontosabb lesz a Touch for Health technikák alkalmazása a kurzus elvégzése után.

  • Az izom-neurológia mélyebb megértésével megtanulják, hogyan működik az izomtesztelés.
  • Hatékonyabbá válnak olyan strukturális technikákban, mint az eredés-tapadás, vagy a Golgi-ín technikák.
  • Tanulnak még a reaktív izmokról, arról, hogyan kell azokat megfigyelés útján felfedezni.
  • Elmélyülnek ismereteik a hagyományos kínai orvoslás módszerében, és a Touch for Health által használt akupresszúrás pontokban;  megtanulják azok különleges hatását a test energiájára, és így megtudják, milyen eredményeket várhatnak, ha ezeket alkalmazzák.
  • Megismerik, hogyan kell használni a viselkedési formák diagramját, amikor az 5 elem balanszot végzik.
  • Értelmezni tudják a Meridián óra különböző balansz lehetőségeit.
  • Megtanulják, hogy miért olyan hatékonyak a neurolimfatikus és neurovaszkuláris pontok használata .
  • Elmélyülnek a testtartás megfigyelésére vonatkozó ismereteik.
  • Olyan egyszerű, alapvető étkezési koncepciókat tanulnak, melyekkel tisztábban látnak az étel-tudatossági és Piva kompatibiltás tesztekkel, mely egy teljesen új felfedezés az ételek felmérésében.
  • Használni fogják a Leodinamikát, a különböző Bach virág-esszenciákat és a táplálkozás hatását, amikor hiányt kell kiegyensúlyozni……. És még sok minden mást…….

A tanfolyam előfeltétele: Touch for Health III. szint

A tanfolyamot vezeti: MAURIZIO PIVA olasz kineziológus

Természetgyógyászként és masszázsterapeutaként végzett 1986-ban az Amerikai Egyesült Államokban. 1987 óta természetgyógyászként, 1990 óta pedig kineziológusként tevékenykedik.

1986-ban kezdett kineziológiát tanulni és több fő nemzetközi kineziológiai ág végzett oktatója. 2004-2008 között az IKC elnöke, 1997-től 2003-ig pedig az IKC Professzionális Iskola dékánja.
1989-ben megalapította az Olasz Touch For Health Szövetséget és a szervezet elnöke volt 1989-1991 és 1999-2003 között.
1995-ben alapító tagja volt az Olasz Természetgyógyászati Szövetségnek és az első három évben elnökként vezette azt. Az olasz orvosok kineziológiai képzésének akkreditált oktatója.
1989 óta a legtöbb IKC konferencián előadó és tartott a kineziológiáról előadást több alternatív medicinával, természetgyógyászattal és fizikoterápiával foglalkozó konferencián is.
Maga kutatott ki és hozott létre számos kineziológiai technikát és eljárást, valamint több írását is felhasználják különféle oktatási intézmények Olaszországban. Ő vezette be Olaszországban a legfontosabb kineziológiai ágakat  (Touch For Health, Three In One Concepts, Brain Gym, Professional Kinesiology Practitioner, Wellness Kinesiology, Hyperton-X, stb) és e módszerek hivatalos oktatója.
2003-ban képviselte az IKC-t az Olasz Parlament Szociális Ügyek Bizottságának Alternatív Egészségüggyel kapcsolatos  meghallgatásán. Jelenleg a régiójában tagja a műszaki és tudományos tanácsnak, melyet az alternatív medicinával foglalkozó törvény hozott létre.

A tanfolyam időpontja: 2021. augusztus 15-18.

Helyszíne: Budapest

Jelentkezési határidő: 2020. július 01-ig.  Minimum létszám: 11 fő.

Jelentkezni lehet: telefonon: 30/9638-717, vagy e-mailben: kovzsu@freemail.hu

Jelentkezz most!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.