Bemutatkozás

1974-ben születtem, a Mérleg jegyében, Kos aszcendenssel. Kínai állatjegyem a Fa-Tigris, Tarot születési kártyám az Ördög.

Tanulmányaim az Európa Akadémiánál kezdtem 2009-ben, majd ennek sikeres elvégzése közben-után bővítettem tudásom további kineziológiai ágak elsajátításával. A módszer először csak „jó ötletnek tűnt”, de szinte azonnal beleszerettem, így 2010-ben, a hivatalos kineziológus szakvizsga teljesítése után mások segítésére is alkalmazni kezdtem.

Akkor jutottam el egy agyformatálás tanfolyamra, amikor azt hittem, már „mindent” tudok. Majd szinte véletlenül jött egy LEAP 1, és rájöttem, hogy a kocka el van vetve.

Elengedhetetlenül fontosnak tartom, hogy Magyarországon is elérhetők legyenek a kineziológus szakma új, tudományos alapokon nyugvó irányzatai, a lehető legtisztább forrásból. Szeretném segíteni, hogy az elkötelezett magyar szakemberek is részei legyenek a nemzetközi irányzatoknak, mind tudásukban, mind hozzáállásukban, mind szakértelmükben, mind pedig lehetőségeikben.

Jelenleg ezt a folyamatot szakmai jegyzetek, könyvek fordításával, tanfolyami tolmácsolással, az Alapítvány nemzetközi levelezésének bonyolításával segítem, munkámmal pedig igyekszem az emberekkel megismertetni a szakmai alapokon nyugvó kineziológiai stresszoldó módszerek megközelítéseit.

Tanulmányaim során tettem és a továbbiakban is teszek egy-két kitérőt a társszakmák felé, azt szeretem, ha a tudás nem csak mély, hanem széleskörű is. Így jött a képbe a Fülakupunktúrás addiktológia, és a Kranioszakrális terápia is, de szellemi tanulmányokat is hallgatok.

Eredeti végzettségem és a Külkereskedelmi Főiskola szerint Public Relations szakember vagyok, angol és olasz nyelven. Két tinédzser gyermekem van. Ismerek és tapasztaltam sok fentet és lentet is, életemben legfontosabbnak az egymáshoz és önmagunkhoz való szeretetteljes és megértő kapcsolódást tartom.

Végzettségeim:

LEAP és Neuroenergetikai kineziológia:

2018 – SIPS 2-3. (Andrea Hahn)

2017 – Az immunrendszer kiegyensúlyozása, allergiák, toxicitás (Dr. Charles Krebs)

2017 – Energetic Structures of Man and the Universe – 1-2 (Dr. Charles Krebs)

2017 – Optimális Agyi Rendezettség (Köves Zsuzsa)

2017 –  Primitív reflexek és az agytörzs 1-2. (Andrea Hahn)

2016 – Neuroemocionális pályák 2-3. (Hugo Tobar)

2016 – BAP: Testtartás, propriocepció (Andrea Hahn)

2016 – SIPS/Glia: A Stressz Indikátor Pontok Rendszere, és a gliasejtek működésének blokktalanítása. Dinamikus érzelmi balansz, izmok, inak, szalagok tárolt stresszének kivezetése. (Andrea Hahn)

2015 – LEAP IV.: a rövid- és hosszútávú memória, jutalom és büntetés idegrendszeri pályái (Andrea Hahn)

2015 – Neuroemocionális pályák: a harag, félelem, pánik, motiváció és gondoskodás érzelmeinek kiegyensúlyozása (Hugo Tobar)