[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-2yit8py’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-2we2gue’]

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-2vv70yu’]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-a8iah2′]
[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2s9k3pi’ admin_preview_bg=”]

MKA 3. Szakmai Konferencia

2019. november 30.

Budapest, Continental Hotel, 1074. Dohány u. 42-44.

KINEZIOLÓGIAI IN-DEPTH

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-a8iah2′]
[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2s9k3pi’ admin_preview_bg=”]

Program:

9,00 – 9,15:   Megnyitó

PACE a jelenléthez

Közreműködnek az MKA Kuratóriumának tagjai

9,15 – 10,00:      Táguló kineziológiai világ

Előadó: Köves Zsuzsanna

az IKC professzionális kineziológusa, EDU-K fakultásának tagja, kineziológus szakértő és vizsgáztató, az MKA kuratóriumának elnöke
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-xw5l1i’ admin_preview_bg=”]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=” styling=’av-minimal-toggle’ colors=’custom’ font_color=” background_color=’#f9edd9′ border_color=’#f9c700′ hover_colors=” hover_background_color=” hover_font_color=” colors_current=” font_color_current=” background_current=” background_color_current=’#eeee22′ background_gradient_current_color1=” background_gradient_current_color2=” background_gradient_current_direction=’vertical’ av_uid=’av-2qh1cvq’]
[av_toggle title=’Absztrakt’ tags=” av_uid=’av-5kj2k2′]
Magyarországra 1992-ben érkezett meg a kineziológia 3in1 ága Carol Ann Hontz amerikai kineziológus jóvoltából. Nálunk ez a módszer terjedt el leginkább, az érdeklődők nagy része a mai napig ezt azonosítják a kineziológiával.

Pedig:

Az elmúlt közel 30 évben hatalmasat fejlődött a kineziológia. Egyre több tudományos kutatás (pl. a Harwardon Charles Krebs kutatása) bizonyítja neurológiai hátterét, tudományos alapjait. Már 40 felett van a nemzetközileg elismert kineziológiai ág. Mik ezek, mivel foglalkoznak, mi tanulható ebből Magyarországon?
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Bemutatkozás’ tags=” av_uid=’av-2o5cs2′]
1952. január 22-én 0 óra 19 perckor születtem Budapesten.
Karma számom: 4
Tarot beavatási kártyám: Bolond
3 gyermekemmel és 2 unokámmal igyekszem megvalósítani azt, amit tanultam és tanítok.

A Debreceni Tanítóképző Intézet népművelő-könyvtáros szakán végeztem 1974-ben, majd az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán népművelés- magyar szakos középiskolai tanár szakon 1982-ben.

Népművelőként, szakmódszertanosként, majd művelődési ház igazgatóként dolgoztam. Fő területem mindig a művészeti- és klubmozgalmak voltak. A hetvenes években színjátszó rendezőként tanítottam rendezés elméletet, drámajáték pedagógiát. Mint magyar szakos tanár az iskolai oktatásban gyakorlatban is használtam a színjátszás-terápiát. Kísérletként siketekkel és főiskolásokkal színházat csináltunk. /Ma már tudom, hogy ez művészet-terápia volt./

Foglalkoztam pszichológiával, 1 évig pályakezdőként pszichológus laboránsként dolgoztam. Ott szerzett ismereteimet jelenleg is hasznosítom. Pedagógusként minden iskolatípusban tanítottam az általános iskolától a gimnáziumig.

A kineziológiával 1994-ben találkoztam először. 1995-ben oktatói /instruktori/ minősítést szereztem. 4 ágát oktatom: Three in One Concepts® haladó trénere, Touch for Health haladó isntruktora, Wellness Kineziológia haladó oktatója, EDU-Kineziológia® haladó tanára vagyok. 1995 októberében Hollandiában, a módszer kidolgozójánál: Dr. John F. Thie-nél MESTERKURZUST végeztem, s haláláig folyamatosan kapcsolatban álltam vele. De belekóstoltam a LEAP-be, a biokineziológiába, Hyperton-X-be, a primitív reflexek tesztelési lehetőségébe, s az asztro-kineziológiába is. A LEAP alaptanfolyamát: az „Agyformatálást” 2010 óta oktatom. Tanítottam Ausztriában, Amerikában, Erdélyben, jelenleg Oroszországban. Azóta is folyamatosan és rendszeresen képzem és továbbképzem magam.

2006-ban nemzetközi vizsgát tettem, s az IKC professzionális kineziológusa címet kaptam. 2007 óta az EDU-K® Alapítvány nemzeti fakultás tagja lettem.

Végeztem 5 éves ASZTROLÓGIAI kurzust, melyből a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán 2002-ben sikeres vizsgát tettem. Tanultam karakter NUMEROLÓGIÁT, spirituális numerológiát, mágia történetet, TAROT és RUNA szimbolikát, FENG SHUI-t. Előadásokat hallgattam a GYERMEKRAJZOK SZIMBOLIKÁJÁRÓL, REIKI I és II beavatásom van. Minden megszerzett ismeretemet kineziológusi munkámba integrálom.

2001-ben felvételt nyertem az Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium Országos Szakértői és Országos Vizsgáztatási Névjegyzékbe. Mint szakértő közreműködtem a Természetgyógyászati Törvény előző módosításának előkészítésében. Az ETI-ben rendszeresen vizsgáztatom a leendő kineziológusokat.

1996 január óta egyéni vállalkozóként dolgozom a kineziológiával, de elsősorban tanítom ezt a világon elismert és preferált prevenciós és képességfejlesztő rendszert. Magánpraxisomban igyekszem segíteni mindenkit abban, hogy önmaga sikeres gyógyítója lehessen, hogy könnyebben és gyorsabban találja meg útját és hitét, hogy az életet a maga szépségében lássa és élje. Hogy harmonikusan valósítsa meg önmagát, mindenki legteljesebb javát szolgálva. Hogy ne csak nézzen, hanem lásson is. Mindezekhez engem a tapasztalat és a tanulás vezetett. Én megtaláltam Belső Gyógyítómat, s ezáltal a hitemet!

2000-től ÁNTSZ működési engedéllyel 2003 óta OKÉV nyilvántartási számmal rendelkezem. 2005-ben a MOBILITÁS általános ifjúsági és drogprevenciós-egészségfejlesztési szakértője is lettem.

Folyamatosan cikkeim jelennek meg pedagógiai ujságokban. Kaliforniában 2005-ben megjelent Touch for Health könyvben, illetve 2010-ben az USA-ban megjelent Brain Gym® Teacher’s Edition kiadványban irásom jelent meg.

2002-2006-ig a helvéciai Wéber Ede Központi Általános Iskolában GYIV munkatársként dolgoztam. A gyermekvédelmi feladatok ellátása mellett drogügyi koordinátorként is tevékenykedtem. Részt vettem iskolai drogkoordinátorok képzésén, az „Egészségnevelő pedagógusok és iskolai drogügyi koordinátorok továbbképzésén”. Tanítottam egészséges táplálkozást, én készítettem az iskola pedagógiai programjában az Egészségnevelési Programot és drogstratégiát.

Jelenleg –ha hívnak- ön-és emberismeretet tanítok osztályfőnöki órákon, beszélgetek a diákokkal az egészséges életmódról közép- és általános iskolákban. Önismereti- és Személyiségfejlesztő tréningeket tartok tanároknak, vállalkozóknak, diákoknak. „Szülők Iskoláját” vezetek. Fontosnak tartom, hogy a szülők a „másképpen gondolkozással” segítsék gyermeküket a sikeres és boldog életre. A család elsődlegességét hirdetem. Tapasztalatom azt mutatja, hogy kevés az a  pedagógus, aki úgy tudja megszólítani a gyermekeket és fiatalokat, hogy hiteles és követendő példa legyen számukra, s ebből az is következik, hogy a szülők számára sem válnak hitelessé. Minden, amit tanítok, közelebb visz önmaguk megismeréséhez. Vallom és tanítom, hogy a világ ismeretét az ÖNISMERET adja.

A Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Intézet szaktanácsadójaként több helyre juthatok el, s így hatékonyabban segíthetem kollegáim munkáját.

A Magyarországi Kineziológusok Szövetségének 1996-2002-ig szervező titkára voltam. A szövetség által rendezett három országos kongresszust és a 2001-es világkongresszust én szerveztem. 2004-től a Professzionális Kineziológiai Társaság elnökhelyettese voltam megszűnéséig.

2007-ben alapított Professzionális Kineziológiai Iskola dékánja vagyok, s ebben a pozícióban én tartom a kapcsolatot a világ hasonló szervezeteivel. Iskolám az IKC, Európai Szövetség és az IASK tagja. S a 2011-es Világkongresszust én rendeztem.

2000-ben a Zürichben, 2001-ben Kecskeméten, 2004-ben Bécsben, 2006-ban Németországban: Kirchzartenben, 2008-ban Olaszországban a Garda tó partján, 2011-ben Kecskeméten megrendezett nemzetközi konferencián előadást tartottam.

2012-ben Frankfurtban z EFK kongresszusán voltam előadó, s 2012 novemberében  Barcelonába, 2013 szeptemberében Bécsbe, az IKC nemzetközi kongresszusára, 2013. júliusában Malibuba, a TFH 40. születésnapjára rendezett kongresszusra hívtak meg előadónak.

Szakmai munkám elismeréseként meghívást kaptam a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság kongresszusára, melyeken az többször előadást is tartottam. Hosszú évek óta a társaságnak tagja vagyok.

A Kapcsolat Alapítvánnyal is együttműködöm, kapcsolatügyeleti mediátorként is dolgozom. A Kapcsolatügyeleti Mediátorok Országos Szövetsége Etikai és Jogi Bizottságának elnöki tisztét láttam el, jelenleg az elnökség tagja vagyok. Két kollégámmal akkreditált mediátor képzést is tartok. Az Igaszságügy Minisztérium közvetítői névjegyzékében szerepelek.

Alapfokon beszélek németül és olaszul, jelenleg tanulok angolul. Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretekkel rendelkezem.

Nincs tudomásom arról, hogy előző életeimben egyiptomi fáraó vagy maya papnő lettem volna.

Ember voltam…. és vagyok.

Kecskemét, 2012.

Köves Zsuzsanna
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]
[/av_one_full]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-a8iah2′]
[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2s9k3pi’ admin_preview_bg=”]
10,00 – 10,45:    Sport- és életmódgenetika, a DNS-kód személyes boldogulásunk szolgálatában.

Előadók:

Dr. Gógl Álmos Zalán, sport-, sürgősségi- és családorvos.


Dr. Tánczos Balázs, igazságügyi genetikus.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-xw5l1i’ admin_preview_bg=”]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=” styling=’av-minimal-toggle’ colors=’custom’ font_color=” background_color=’#f9edd9′ border_color=’#f9c700′ hover_colors=” hover_background_color=” hover_font_color=” colors_current=” font_color_current=” background_current=” background_color_current=’#eeee22′ background_gradient_current_color1=” background_gradient_current_color2=” background_gradient_current_direction=’vertical’ av_uid=’av-2qh1cvq’]
[av_toggle title=’Absztrakt’ tags=” av_uid=’av-2cm6si’]
Napjainkban ömlenek ránk az életmóddal kapcsolatos információk, és sajnos ezek többsége tudományosan nem igazolt. Az egészség és az életmód viszont milliárdos biznisz, aki ebben érdekelt, az mind azt állítja magáról, hogy az ő módszerével, termékével vagy éppen piacra dobott csodaszerével lehetsz szép, vékony, izmos, egészséges – és persze sikeres. Mindezt egyedinek, „személyre szabott”-nak állítják be, holott alapvetően egyik sem veszi figyelembe azt, aminél nincs egyedibb: a DNS-ben kódolt, unikális adottságaink. Mindannyian egyediek vagyunk – van egy saját, génekbe kódolt tervrajzunk. Ez fogantatásunk pillanatától kezdve adott és mostantól szolgáltatásainknak köszönhetően megismerhetővé vált, akár saját magunk, akár gyermekeink érdekében. Az elmúlt 20 évben a genetika tudománya hihetetlen fejlődésen ment keresztül, és ez a folyamat a közeljövőben várhatóan csak gyorsulni fog. Szolgáltatásunk ezt a csúcstechnológiát alkalmazva adja a fogyasztók kezébe azt genetikai tervrajzot, ami fizikai adottságainkat, határainkat és lehetőségeinket határozza meg. Ennek ismertében magas fokú tudatossággal és hatékonysággal érheti el bárki, kitűzött életmód-és sportcéljait, legyen az akár fogyás, fitt életmód vagy akár profi sportkarrier.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Bemutatkozás – Dr. Gógl Álmos’ tags=” av_uid=’av-msgvwy’]
Dr. Gógl Álmos vagyok, a MOM Szent Magdolna orvosigazgatója, ezzel párhuzamosan alapító-cégvezetőként a Sportgenetika Kft.–ben az orvosi területért felelek. Sport-, sürgősségi- és családorvoslás területen van tapasztalatom, melyet Magyarországon kívül Angliában szereztem, 2018 januárjától kizárólag itthon praktizálok. A brit University of Bath-on szerzett posztgraduális diploma mellett a legkülönfélébb képzések segítségével bővítem folyamatosan a tudásomat. Korábban magam is versenyszerűen sportoltam, nemzetközi szinten sikerült kvalifikálnom. Így nem véletlen, hogy korábban a Vitorlás Szövetség, jelenleg a Magyar Karate Szövetség Olimpiai Válogatott keretorvosa vagyok. Négy évre terjedő oktatói tapasztalatomat a SOTE-n tanszéki instruktorként szereztem.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Bemutatkozás – Dr. Tánczos Balázs’ tags=” av_uid=’av-ldqyw2′]
Dr. Tánczos Balázs vagyok, a Nemzeti Szakértői és Kutató Központban dolgozom igazságügyi szakértőként, évente több száz ügyben adok genetikai szakvéleményt. Így a Sportgenetika Kft. alapító-cégvezetőjeként a genetikai szakterület tartozik hozzám. Kezdettől genetikusnak készültem, 2003–tól dolgozom ezen területen, úgy szoktam fogalmazni, hogy a molekuláris biológián belül a genetika olyan, mint a svájci bicska: a világon minden megvan benne. Többek közt Rómában, Párizsban képeztem magam tovább, 2013-ban doktoráltam molekuláris diagnosztikából. Bár az időm jelentős részét a laboratóriumban töltöm, azt vallom, hogy a tudománynak direkt módon az emberek mindennapi boldogulását kell szolgálnia. Öt évre terjedő oktatói tapasztalatomat az Állatorvosi Egyetemen oktatójaként szereztem.
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]
[/av_one_full]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-xw5l1i’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-8q0wwm’]
10,45 – 11,00:                       KÁVÉ SZÜNET
[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-a8iah2′]
[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2s9k3pi’ admin_preview_bg=”]

11,00 – 11,45:   A kineziológia és a pszichoszomatika elvei egy távolkeleti orvoslással foglalkozó praxisban

Előadó: Dr. Tamasi József

orvos, belgyógyász szakorvos,  6 természetgyógyászati terület szakértője, vizsgáztatója, 2 orvosi területen Honoris Causa vizsgáztató
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-xw5l1i’ admin_preview_bg=”]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=” styling=’av-minimal-toggle’ colors=’custom’ font_color=” background_color=’#f9edd9′ border_color=’#f9c700′ hover_colors=” hover_background_color=” hover_font_color=” colors_current=” font_color_current=” background_current=” background_color_current=’#eeee22′ background_gradient_current_color1=” background_gradient_current_color2=” background_gradient_current_direction=’vertical’ av_uid=’av-2qh1cvq’]
[av_toggle title=’Absztrakt’ tags=” av_uid=’av-2ro8oi’]
A modern ember egyre több féle gyulladásos betegséggel, tünettel küzd, melyet sokszor évtizedeken át hordoz és súlyosbít a megoldás keresése nélkül. A távolkeleti és a modern funkcionális medicina elvei szerint ezeket a gyulladásokat időben meg kell fékezni, a helyes egészség tudatot vissza kell állítani, mert az idő múlásával a test egyre több ponton átveszi, visszatükrözi a kóros történéseket, másodlagos jelenségek lépnek fel. E tünetek megismerése, oldása a kineziológiával és ahhoz hasonló, különböző távolkeleti módszerekkel is lehetséges függően a folyamat súlyosságától. Egy áttekintést adok ezekről, melyek a tünetek súlyosbodása esetén a kineziológiához hasonló oldásokat képesek elérni. Gyakorlati példákat hozok a praxisomból.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Bemutatkozás’ tags=” av_uid=’av-h3c75e’]

Részletek: http://tamasidr.hu/rolam/oneletrajz/
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]
[/av_one_full]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-xw5l1i’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-206zcx2′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
11,45 – 13,15:                       EBÉD SZÜNET

Normál menü:

Korhely halászlé

Borjúcsülök sztrapacskával

Vega, minden mentes:

Kukorica krémleves pirított mogyoróval

Grillezett zöldségek, juharszirupos pirított tofuval
[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-a8iah2′]

[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2s9k3pi’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

13,15– 14,00:     Kapcsolat a kineziológiai ágak között

Előadók:

Gál Attila

az IKC professzionális kineziológusa, kineziológus szakértő és vizsgáztató, az MKA kuratóriumi tagja


Pisták Dóra kineziológus, kineziológus oktató, az MKA kuratóriumi tagja
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-xw5l1i’ admin_preview_bg=”]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=” styling=’av-minimal-toggle’ colors=’custom’ font_color=” background_color=’#f9edd9′ border_color=’#f9c700′ hover_colors=” hover_background_color=” hover_font_color=” colors_current=” font_color_current=” background_current=” background_color_current=’#eeee22′ background_gradient_current_color1=” background_gradient_current_color2=” background_gradient_current_direction=’vertical’ av_uid=’av-2qh1cvq’]
[av_toggle title=’Absztrakt’ tags=” av_uid=’av-3amwaq’]
Az Alkalmazott Kineziológia adta az általunk gyakorolt kineziológiai módszerek alapját. Innen elindulva megnézzük hogyan alakult a kineziológia fejlődése. Beszélünk arról, hogy milyen kapcsolat van az egyes kineziológiai ágak, rendszerek között. Touch For Health, EDU-Kinesiology, Biokinesiology, Wellness Kinesiology majd eljutunk a legújabb, legmodernebb rendszerekig, amelyeket összefoglalóan Energetic Kinesiology néven ismerünk.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Bemutatkozás – Gál Attila’ tags=” av_uid=’av-dtt8c2′]
A természetgyógyászattal – különböző betegségek miatt – 1990-ben kezdtem el foglalkozni. Azt tapasztaltam, hogy ami a modern orvosi gyógyszerelés hatására sem múlt el (súlyos allergia), az a természetes gyógynövények, a mozgás és táplálkozás megváltoztatására drasztikusan csökkent, majd rövid időn belül megszűnt. 1991-től elkezdtem tanulni a természetgyógyászati módszereket, mivel láttam, hogy „ez működik”. Megváltozott életszemléletem és kitágultak a lehetőségek. 1994-ben végeztem el első kineziológiai tanfolyamomat Dr. Varju Mártánál.

Ettől kezdve elkötelezetten tanultam a kineziológiai módszereket, majd később egyéb eljárásokat, amelyek segítik a szakmai munkámat.


Kineziológiai szakmai végzettségeim:

Részletek: https://www.egyensulyert.hu/gal-attila
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Bemutatkozás – Pisták Dóra’ tags=” av_uid=’av-2ljh5e’]
A nagy átlagtól eltérően engem nem betegség, saját problémák megoldása vezetett a kineziológiához – egyszerűen csak „jó ötletnek” tűnt… És annyira jó ötletnek bizonyult, hogy benne is maradtam.

Tanulmányaim az Európa Akadémia Kineziológus képzésén kezdtem, majd ennek sikeres elvégzése közben-után bővítettem tudásom több haladó kineziológiai ág elsajátításával.

Munkámban a haladó Touch for Health, a Brain Gym, a One Brain és legfőképpen az Alkalmazott Fiziológia alapú módszerek: LEAP, Neuroenergetika, SIPS, és további AF kurzusok tudásanyagát használom.

Eredeti végzettségem és a Külkereskedelmi Főiskola szerint Public Relations szakember vagyok, angol és olasz nyelven. Nyelvtudásomnak köszönhetően angol és olasz nyelvből fordítok kineziológiai szakkönyveket, illetve több tanfolyam jegyzet fordításával és tolmácsolásával is engem tiszteltek meg.

A Touch for Health kineziológiai ág oktatói tanfolyamát 2019. májusában végeztem el Olaszországban, Maurizio Piva tanítványaként.

Végzettségeim:

2019 – Touch for Health Training – Maurizio Piva

2019 – Integratív neurokardiológia – Marco Rado

2019 – Touch for Health Proficiency – Maurizio Piva

2019 – Touch for Health IV – Lucia Piva

2019 – SIPS (Stressz indikátor pontok rendszere) 4 – Andrea Hahn

2019 – Touch for Health III – Lucia Piva

2019 – Touch for Health II – Lucia Piva

2019 – Brain Gym 101 Köves Zsuzsanna

2018 – Alkalmazott fiziológia 14 pozíciós holografikus izommonitorozás – Dr. Charles T. Krebs

2018 – Alkalmazott fiziológia virágesszencia hologram – Dr. Charles T. Krebs

2018 – Touch for Health I – Lucia Piva

2018 – Touch for Health II – Köves Zsuzsanna

2018 – Touch for Health I – Köves Zsuzsanna

2018 – Brain Gym 101 – Köves Zsuzsanna

2018 – Touch for Health In-Depth – Meiridian energies – Maurizio Piva

2018 – Alkalmazott fiziológia és az agy – Andrea Hahn

2018 – SIPS (Stressz indikátor pontok rendszere) 2-3 – Andrea Hahn

2017 – Az immunrendszer kiegyensúlyozása, allergiák, toxicitás – Dr. Charles T. Krebs

2017 – Energetic Structures of Man and the Universe – 1-2 – Dr. Charles T. Krebs

2017 – Optimális Agyi Rendezettség – Köves Zsuzsanna

2017 –  Primitív reflexek és az agytörzs 1-2. – Andrea Hahn

2016 – Neuroemocionális pályák 2-3. – Hugo Tobar

2016 – BAP: Testtartás, testtartási hibából eredő fizikai fájdalmak oldása – Andrea Hahn

2016 – SIPS/Glia: A Stressz Indikátor Pontok Rendszere, és a gliasejtek működésének blokktalanítása. Dinamikus érzelmi balansz, izmok, inak, szalagok tárolt stresszének kivezetése. – Andrea Hahn

2015 – LEAP IV.: a rövid- és hosszútávú memória, jutalom és büntetés idegrendszeri pályái – Andrea Hahn

2015 – Neuroemocionális pályák: a harag, félelem, pánik, motiváció és gondoskodás érzelmeinek kiegyensúlyozása – Hugo Tobar

2014 – LEAP I – II – III.: alap agyi funkciók, hallás, látás, érzelmi és logikai pályák idegrendszeri kiegyensúlyozása – Andrea Hahn

2013 – Agyformatálás: az alapvető idegrendszeri pályák blokktalanítása – Köves Zsuzsanna

2013 – One Brain / 3 in 1 System Visszaélés, erőszak minitanfolyam – dr. Simon Katalin

2012 – One Brain / 3 in 1 System IX. Gyermekkor, szexualitás, öregedés- Várhidi Ilona

2012 – One Brain / 3 in 1 System VIII. Testáramkörök, fájdalom és megértés- Várhidi Ilona

2012 – One Brain / 3 in 1 System VII. Viszonyok veszélyben – Várhidi Ilona

2012 – One Brain / 3 in 1 System Nincs kifogás minitanfolyam – szembesülés saját kifogásainkkal – dr. Simon Katalin

2012 – Stress Release/ Wellness kineziológia 5. Negatív személyiségjegyek oldása – Salamon Gabóca

2011 – Touch for Health IV – Zsila Andrea

2011 – Touch for Health III – Zsila Andrea

2011 – One Brain / 3 in 1 System VI. Szerkezeti idegtan- dr. Varju Márta

2011 – One Brain / 3 in 1 System V. Szavaknál is hangosabban – dr. Varju Márta

2011 – One Brain / 3 in 1 System IV. Az Egy Agy haladóknak – dr. Varju Márta

2010 – Touch for Health II – Gál Attila

2010 – Touch for Health I – Gál Attila

2010 – Stress Release/ Wellness kineziológia I. Győzelem a stressz felett – Gál Attila

2010 – Stress Release/ Wellness kineziológia 3. Rögzült érzelmek oldása – Gál Attila

2010 – Stress Release/ Wellness kineziológia 4. Munka az érzelmekkel – Gál Attila

2010 – One Brain / 3 in 1 System – Allergia minitanfolyam – dr. Varju Márta

2010 – One Brain / 3 in 1 System Féltékenység minitanfolyam – dr. Varju Márta

2010 – One Brain / 3 in 1 System Testi fájdalmaink érzelmi háttere (a Viselkedési Barométer a testen) minitanfolyam – dr. Varju Márta

2010 – One Brain / 3 in 1 System III. Testkód –dr. Varju Márta

2009 – One Brain / 3 in 1 System Bőség blokkjai minitanfolyam – dr. Varju Márta

2009 – One Brain / 3 in 1 System II. Tanulási képességek fejlesztése – dr. Varju Márta

2009 – One Brain / 3 in 1 System I. A szakma eszközei – dr. Varju Márta
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]

[/av_one_full][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-a8iah2′]
[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2s9k3pi’ admin_preview_bg=”]

14,00 – 14,45:   A kineziológus személyisége

Előadó: Varsányi Péter

Pszichológus, természetgyógyász szakértő és vizsgáztató
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-xw5l1i’ admin_preview_bg=”]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=” styling=’av-minimal-toggle’ colors=’custom’ font_color=” background_color=’#f9edd9′ border_color=’#f9c700′ hover_colors=” hover_background_color=” hover_font_color=” colors_current=” font_color_current=” background_current=” background_color_current=’#eeee22′ background_gradient_current_color1=” background_gradient_current_color2=” background_gradient_current_direction=’vertical’ av_uid=’av-2qh1cvq’]
[av_toggle title=’Absztrakt’ tags=” av_uid=’av-al79si’]
Az előadás során röviden áttekintjük a legfontosabb személyiség-
összetevőket, kiemelve azokat, amelyek fontosak általánosságban a
tanácsadói tevékenység, szűkebben a kineziológia gyakorlásához. Ezt
követően kitérünk azokra a gyakran felismerhető vonásokra, amelyek
veszélyt hordoznak akár kliens, akár a terápia sikeressége
szempontjából. Az előadás utolsó harmadában áttekintjük a kiégés
kockázati tényezőit, valamint összefoglaljuk a protektív tényezőket,
amelyek a kineziológus munkája során hozzájárulhatnak az áttekintett
kockázatok csökkentéséhez.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Bemutatkozás’ tags=” av_uid=’av-8irnqq’]
Varsányi Péter vagyok. 1993 óta foglalkozom Bach-virágterápiával, egyike vagyok azon szerencsés embereknek, akik a rendszerváltás után úgy kezdhettek természetgyógyászattal foglalkozni, hogy nem volt előtte más foglalkozásuk/hivatásuk.
1998-ban fitoterapeuta, 1999-ben alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, 2000-ben fülakupunktúrás addiktológus, 2010-ben pedig életmódtanácsadó- és terapeuta képesítést szereztem.

1995 óta rendszeresen oktatok természetgyógyászati témájú tanfolyamokon, elsősorban Bach-virágterápiát, valamint fitoterápiát, alternatív mozgás-és masszázsterápiát és fülakupunktúrás addiktológiát. Bach-virágterápiás képesítésemet Bécsben, Mechthild Scheffer vezetésével szereztem, közben itthon – amint törvényi lehetőség adódott rá -, természetgyógyászati végzettséget igazoló oklevelet szereztem.

2005 óta szerepelek a természetgyógyászati szakértői, illetve a vizsgaelnöki szaknévsorban, így rendszeresen résztveszek a leendő természetgyógyászok vizsgáztatásában.

2006-ban annak érdekében, hogy Bach-virágterápiás tevékenységemet még színvonalasabban és szakmai szempontból hitelesebben végezhessem, pszichológus diplomát szereztem.

Jelenleg természetgyógyászként az Ulmus Kft. rendelőjében és a Kelet-Nyugat Egészségközpontban várom a hozzám fordulókat.
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]
[/av_one_full]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-a8iah2′]
[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2s9k3pi’ admin_preview_bg=”]

14,45 – 15,30:  Kineziológia a molekuláris világban

Előadó: Dr. Rákosy Zsuzsa

molekuláris biológus, kineziológus
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-xw5l1i’ admin_preview_bg=”]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=” styling=’av-minimal-toggle’ colors=’custom’ font_color=” background_color=’#f9edd9′ border_color=’#f9c700′ hover_colors=” hover_background_color=” hover_font_color=” colors_current=” font_color_current=” background_current=” background_color_current=’#eeee22′ background_gradient_current_color1=” background_gradient_current_color2=” background_gradient_current_direction=’vertical’ av_uid=’av-2qh1cvq’]
[av_toggle title=’Absztrakt’ tags=” av_uid=’av-5vw0s2′]
Szervezetünkben összetett molekuláris folyamatok biztosítják a testi/lelki egészségünk finom egyensúlyát. Az életmódbeli és környezeti tényezők nem csak a pillanatnyi fiziológiai homeosztázist befolyásolják a hormon- és idegrendszerünkön keresztül, hanem akár generációkon át is képesek a hatásukat kifejteni az epigenetikai szabályozáson keresztül. Minden bennünket ért hatásnak, akár csak egy pillanatra is, de megvan a molekuláris lenyomata bennünk. Egy-egy kedvezőtlen, a normál működéstől eltérő molekuláris mintázat hosszútávú fennmaradása betegségek kialakulásának valószínűségét növelheti, illetve betegségek kialakulását eredményezi. Ha patológiás állapotokat, egyes betegségeket szeretnénk kineziológiai módszerekkel a gyógyulás irányába mozdítani, akkor célszerű ismerni a szervezetünk működését befolyásoló biológiai folyamatokat, illetve rendelkeznünk kell olyan módszertannal, amivel direktben képesek vagyunk az adott molekuláris struktúrát „megszólítani” és stresszmentesíteni. Az előadásban a szervezetünk működését alapvetően meghatározó molekuláris folyamatok és az azokra specifikus kineziológiai technikák, elsősorban az energetikai kineziológia tárházából válogatva, kerülnek bemutatásra.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Bemutatkozás’ tags=” av_uid=’av-6wowy’]

TANULMÁNYOK:

 • –  PhD, Egészségtudományok Debreceni Egyetem Disszertáció címe: Melanoma progresszióval

  összefüggő genetikai és génexpressziós változások, 2008

 • –  Molekuláris biológus, genetikus szakág Debreceni Egyetem, Természettudományi Kar, Debrecen,

  2003

SZAKMAI TAPASZTALAT:
2018. 09.01- jelenleg: Tudományos tanácsadó; Országos Korányi Pulmonológiai Intézet

– Budakörnyéki Egészségprogram szakmai vezetője
2013. 11. 18.–jelenleg: Egyetemi adjunktus; PTE, ÁOK, Orvosi Népegészségtani Intézet-

(“Sciview”, SANTE/2014/C4/068)

 • –  Szakértői tevékenység
 • –  Hátrányos helyzetű csoportok egészségi állapotát és táplálkozási szokásait célzó kutatások tervezése és kivitelezése – prevenciós programok tervezése és kivitelezése hajléktalan emberek körében.
 • –  Egészségneveléssel és környezeti tudatossággal foglalkozó témák szakmai anyagainak összeállítása és nem formális tanítási módszerekkel történő oktatása középiskolások számára
 • –  Eritropoetin receptor variánsok szerepének vizsgálata emlőkarcinómában

Kineziológus 2011-jelenleg:

 • –  LEAP nemzetközi szakvizsga
 • –  SIPS I-IV
 • –  BAP, Glia
 • –  Touch for health
 • –  Brain Gym
 • –  Seven Chi keys
 • –  NEP 1-3
 • –  Virágesszencia hologram
 • –  Energetikai kineziológia

[/av_toggle]
[/av_toggle_container]
[/av_one_full]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-xw5l1i’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-1kitfie’]
15,30 – 15,45:                       KÁVÉ SZÜNET 
[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-a8iah2′]
[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2s9k3pi’ admin_preview_bg=”]

15,45 – 16,30: Kineziológia a sportban

Előadó: Waymel Thierry francia nyelven, tolmácsolással

sportkineziológus
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-xw5l1i’ admin_preview_bg=”]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=” styling=’av-minimal-toggle’ colors=’custom’ font_color=” background_color=’#f9edd9′ border_color=’#f9c700′ hover_colors=” hover_background_color=” hover_font_color=” colors_current=” font_color_current=” background_current=” background_color_current=’#eeee22′ background_gradient_current_color1=” background_gradient_current_color2=” background_gradient_current_direction=’vertical’ av_uid=’av-2qh1cvq’]
[av_toggle title=’Absztrakt’ tags=” av_uid=’av-3m329e’]
A testünk izmai kapcsolatban állnak a Hagyományos Kínai Orvoslásban megismert meridiánokkal. Ez a kapcsolat lehetőséget biztosít arra, hogy az akupunktúrás pontokon keresztül befolyásolni tudjuk izmaink állapotát. Az előadás során bemutatásra kerül egy általános nyújtási eljárás, a meridiánokhoz tartozó izmok nyújtása speciális módszerrel (az akupunktúrás ponthálózaton keresztül). Beszélünk még izomerősítő gyakorlatokról is.

A cél nem csak a sportteljesítmény, hanem, hogy mindenkinek lehetővé tegye  egészsége megőrzését, hogy megtalálják az általános jólétét az összes fent említett rendszer aktiválásával.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Bemutatkozás’ tags=” av_uid=’av-8df2a’]
Éveken át tanultam a kineziológiát, és ez segített megérteni és megmagyarázni a különféle területeken megjelenő egyensúlytalanságok testi reakcióit, és nemcsak a fizikai vagy az érzelmi vonatkozásait.

A téma iránti lelkesedésem és a néhány szakértő által figyelmen kívül hagyott területek feltárása iránti érdeklődésem hatására a kozultációim során kikísérleteztem a mozgás olyan megközelítését, ami átível az energetikai, fizikai, érzelmi, elektromos, környezeti és szimbólum rendszereken, és így válaszokat tud adni számunkra, vagy legalábbis más megvilágításba helyezheti a dolgokat.
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]
[/av_one_full]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-16dbyau’ admin_preview_bg=”]
16,30 – 17,00:      Visszajelző kérdőív kitöltése, ZÁRÁS
[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’10px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’5px’ radius_sync=’true’ background_color=’#a7c4e8′ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-13x0xuu’]
[av_textblock size=’20’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-12ekul2′ admin_preview_bg=”]

A  szakmai konferencia szabadon választott elméleti továbbképzésnek minősül. Pontszáma: 18

A továbbképzés nyilvántartási száma: SZTK-A-39689/2019

[/av_textblock]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=” styling=” colors=” font_color=” background_color=” border_color=” hover_colors=” hover_background_color=” hover_font_color=” colors_current=” font_color_current=” background_current=” background_color_current=” background_gradient_current_color1=” background_gradient_current_color2=” background_gradient_current_direction=’vertical’ av_uid=’av-11cdgp2′]
[av_toggle title=’Mely szakmaicsoportok számára elérhető a továbbképzési pont? (Katt ide!)’ tags=” av_uid=’av-729j6′]

FELNŐTT ÁPOLÁS ÉS GONDOZÁS
GYERMEK ÁPOLÁS ÉS GONDOZÁS
SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁS
LABORATÓRIUMI DIAGNOSZTIKA
KÉPI DIAGNOSZTIKA
ÁLTALÁNOS ÉS ELEKTROFIZIOLÓGIAI ASSZISZTENCIA
FOGÁSZATI ELLÁTÁS
GYÓGYSZERTÁRI ELLÁTÁS
MOZGÁSTERÁPIA ÉS FIZIOTERÁPIA
MŰTÉTI ELLÁTÁS
SZÜLÉSZETI ELLÁTÁS
VÉDŐNŐI ELLÁTÁS
KÖZEGÉSZSÉGÜGY ÉS NÉPEGÉSZSÉGÜGY
EGÉSZSÉGÜGYI MENEDZSMENT
REHABILITÁCIÓS ÉS ÉLETVEZETÉST TÁMOGATÓ
DIETETIKA
TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT

[/av_toggle]
[/av_toggle_container]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-xw5l1i’]
[/av_one_full]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-whmyd2′]
[av_textblock size=’15’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-vaxquu’ admin_preview_bg=”]

REGISZTRÁLJON MOST, HOGY HELYÉT BIZTOSÍTANI TUDJA!

A belépő díja tartalmazza az ebéd költségét is (leves, főétel, desszert).

Előregisztráció szeptember 30-ig: 13 000 Ft

Regisztráció október 30-ig: 14 000 Ft

Helyszíni fizetés: 15 000 Ft

MKA regisztrált és támogató tagoknak:

Előregisztráció szeptember 30-ig: 11 000 Ft

Regisztráció október 30-ig: 12 000 Ft

Helyszíni fizetés: 13 000 Ft

Az MKA Pályázati felhívását a részvétellel kapcsolatban IDE KATTINTVA olvashatja!
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_hr class=’custom’ height=’20’ shadow=’shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-fat’ custom_width=’400px’ custom_border_color=’#ff3d3d’ custom_margin_top=’10px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=’#ff3d3d’ icon=’ue8f5′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-synequ’]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-rbpxae’]
[av_textblock size=’20’ font_color=” color=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-ozkaxi’]

Ossza meg az eseményt ismerőseivel!

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_social_share title=” style=” buttons=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-nbmdqu’]

[av_hr class=’custom’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-fat’ custom_width=’400px’ custom_border_color=’#ff3d3d’ custom_margin_top=’10px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=’#ff3d3d’ icon=’ue805′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-lwhgli’]

[av_one_fourth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-lbbi1i’][/av_one_fourth]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’10px’ padding_sync=’true’ border=’3′ border_color=’#2eff00′ radius=’5px’ radius_sync=’true’ background_color=’#ffffff’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-jfz5t2′]
[av_contact email=’kineziologiaalapitvany@gmail.com’ from_email=’kineziologiaalapitvany@gmail.com’ title=’JELENTKEZEM a Szakmai napra!’ heading_tag=” heading_class=” button=’Elküldöm jelentkezésem!’ on_send=” sent=’Az üzenetét megkaptuk. Hamarosan küldjük a díjbekérőt. Szeretettel várjuk Szakmai napunkon!’ link=’manually,http://’ subject=’Jelentkezés a 2019-es Szakmai Napra ‘ autoresponder_email=’kineziologiaalapitvany@gmail.com’ autorespond=” captcha=’active’ captcha_theme=’light’ captcha_size=’normal’ captcha_score=’0.5′ form_align=” color=” av-desktop-hide=’aviaTBav-desktop-hide’ av-medium-hide=’aviaTBav-medium-hide’ av-small-hide=’aviaTBav-small-hide’ av-mini-hide=’aviaTBav-mini-hide’ av_uid=’av-hnvmti’ alb_description=” id=” custom_class=” aria_label=” admin_preview_bg=”]
[av_contact_field label=’Név:’ type=’text’ options=” check=’is_empty’ width=” multi_select=” av_contact_preselect=” av_uid=’av-fna1ba’][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’E-mail cím:’ type=’text’ options=” check=’is_email’ width=” av_uid=’av-48ow3m’ multi_select=” av_contact_preselect=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Telefonszám:’ type=’text’ options=” check=’is_phone’ width=” av_uid=’av-1zi0c2′ multi_select=” av_contact_preselect=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Számlázási név és cím:’ type=’textarea’ options=” check=’is_empty’ width=” av_uid=’av-by4fva’ multi_select=” av_contact_preselect=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Normál menüt kérek.’ type=’checkbox’ options=” check=” width=” multi_select=” av_contact_preselect=” av_uid=’av-aujrae’][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Vegetáriánus menüt kérek.’ type=’checkbox’ options=” check=” width=” multi_select=” av_contact_preselect=” av_uid=’av-9cttdi’][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’MKA regiszrált tag vagy támogató vagyok.’ type=’checkbox’ options=” check=” width=” multi_select=” av_contact_preselect=” av_uid=’av-7k6kie’][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Egészségügyi szakdolgozói nyilvántartási szám (amennyiben kéri az igazolást):’ type=’text’ options=” check=” width=” multi_select=” av_contact_preselect=” av_uid=’av-58b8iu’][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Egyéb üzenet:’ type=’textarea’ options=” check=” width=” multi_select=” av_contact_preselect=” av_uid=’av-4x2kme’][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Meg kell győződnünk, hogy nem robot vagy! Add meg a példa eredményét!’ type=’html’ options=” check=” width=” av_uid=’av-25l9uq’ multi_select=” av_contact_preselect=”]
Meg kell győződnünk, hogy nem robot vagy! Add meg a példa eredményét!
[/av_contact_field]
[/av_contact]
[/av_one_half]

[av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-367euu’][/av_one_fourth]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-2vv70yu’]