[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=’15’ font_color=” color=”]

Kuratóriumunk az alábbi KÖZLEMÉNYT adja ki:

Miután megalapozatlan állítások születtek Alapítványunkról, az alábbiakat nyilatkozzuk:

1./ Az MKA NEM magán alapítvány, hanem a magyar kineziológus közösség szolgálatában jött létre.

2./ Az MKA működése transzparens. Bárki, bármikor betekinthet irataiba, pénzügyeibe honlapunkon keresztül, vagy előzetes időpont egyeztetés után székhelyünkön.

3./A kuratórium tagjai saját pénztárcájukból adták össze a még csecsemőkorban lévő alapítvány alapításához szükséges összeget, s jelenleg saját pénztárcájukból finanszírozzák működését, melynek visszatérítésére nem tartanak igényt.

4./ A kuratórium tagjai nem vesznek fel sem most, sem a jövőben honoráriumot munkájukért. A székhely használata szívességi, annak használatának költségeit a kuratórium elnöke finanszírozza jelenleg és a jövőben is.

5./ A kuratórium tagjai az alapítványt NEM használják fel a jelenben és a jövőben sem saját üzletük továbbfejlesztésére. Üzleti céljaikat vállalkozásaikban valósítják meg, nem összemosva az alapítvány ügyeivel.

6./ A kuratórium tagjai a magas szakmai színvonalon dolgozó magyar kineziológusok érdekeiért dolgoznak. A kuratórium elnöke nemzetközileg szakmailag és emberileg is elismert kineziológus, akinek célja, hogy átadja tapasztalatait és funkcióit, s bevezesse a magas szakmai színvonalon dolgozó magyar kineziológusokat a nemzetközi vérkeringésbe.

Budapest, 2017. február 01.

az MKA kuratóriuma

[/av_textblock]

[/av_one_full]