Az MKA tagsági rendszere több szintű annak megfelelően, hogy hol tartasz a kineziológiaval való kapcsolatodban. Kérünk, hogy nézd át a lehetőségeket és válassz magadnak tagságot!

Amennyiben kineziológiával foglalkozol, a tagság nagy előnye, hogy egyrészt kaphatsz egy szakmai érdekvédelmet, másrészt a tagsággal tudod magad etikusan működő kineziológusként pozicionálni

Támogató tagság

Támogató tag az a magán vagy jogi személy lehet, aki egyetért az Alapítvány céljaival és aki támogatni szeretné Alapítványunk munkáját.

Regisztrált gyakornok

Regisztrált gyakornok az lehet, aki a kineziológusi tevékenységét munka mellett végzi, vagy elkezdte tanulni a kineziológiát. Elfogadja, aláírja és magára nézve kötelezőnek tartja az MKA etikai kódexét.

Regisztrált tagság

Regisztrált tag az lehet, aki főállásban kineziológusként dolgozik. Elfogadja, aláírja és magára nézve kötelezőnek tartja az MKA etikai kódexét.

Regisztrált oktató

Regisztrált oktatónak az regisztrálhat, aki az IKC által elismert valamelyik kineziológiai rendszer érvényes licence vizsgájával rendelkezik, valamint elfogadja, aláírja és magára nézve kötelezőnek tartja az MKA etikai kódexét.