Wellness kineziológia / A jó közérzet kineziológiája

Stress Release – Stressz lebontás módszere

Kidolgozója: Dr. Wayne Topping

Nagyon egyszerű és mégis igen mélyreható módszerrel tanít meg a jó közérzet kineziológiája stresszmentesen, jó közérzetben élni. Könnyebbé tesszük a változtatást sok stresszkezelő technika és stratégia bemutatásával, segít a stresszmentes életmód kialakításában. Ezek az egyszerű technikák az élet minden területén alkalmazhatóak. Miután korlátjaink gátolnak minket a sikeres és boldog élet kialakításában, ezért hitrendszereink átalakításával megszüntethetjük azokat. A kineziológia egyik legkézzelfoghatóbb, mindenki számára működtethető ága. A Welness Kineziológiai használatával megbirkózhat félelmeivel, kiterjesztheti tudatosságát és elérheti maximális teljesítőképességét!

“Ha ma csökkentjük a stresszt, megelőzhetjük a holnap betegségeit” – Dr. Wayne Topping

Wayne az IKC nemzetközi fakultás tagjaként oktatói- és továbbképzéseket tart a TfH területén hazánkban.
Továbbá Stress Release oktatói tanfolyamokat és továbbképzéseket, valamint Biokineziológia kurzusokat is vezet.http://www.wellnesskinesiology.com
A képzés megkezdésének előfeltétele: nincs.

A képzés szintjei:

Stress Release I-II. – 2 nap

Stress Release III.: Rögzült érzelmek kezelése – 1 nap (előfeltétel: TFH I-II.)

Stress Release IV.: Munka az érzelmekkel – 2 nap

Stress Release V.: Személyiség jegyek – 3 nap

Stress Release – Energiaközpontok (előfeltétel: Stress Release I-II.) – 1 nap

Stress Release – Akupresszúrás fájdalomcsillapítás (előfeltétel: Stress Release I-II., TFH I., OB I.) – 3 óra

Stress Release – Kerekedj felül a nehézségeken! (előfeltétel: Stress Release I-II.) – 2 nap

Stress Release – A testsúly karbantartása (előfeltétel: Stress Release I-IV.) – 2 nap

Stress Release – Life Management (előfeltétel: nincs) – 2 nap

wayne-tii

Dr. Wayne Topping

Wellness kineziológia oktatói képzés lépései:

SR I-IV. 40 óra

Energiaközpontok 8 óra

SR Instruktor Tréning 40 óra

Oktatói liszensz megújítása

3 évenként minimum 15 új hallgató oktatása

3 évenként 16 órás up date.

Stress Release hivatalos oktatói Magyarországon:

Köves Zsuzsanna Budapest, SR I-IV, SR V. – Személyiségjegyek, Energiaközpontok, Kerekedj felül a nehézségeken, Fizikai kellemetlenségek enyhítése, Life management, A testsúly karbantartása

• Honlap: www.kovzsu.uw.hu
  • Telefon: +36 30 963 8717
  • E-mail cím: kovzsu@freemail.hu
  • Budapest IX.

Gál Attila Budapest, Dunaújváros, SR I-IV, Energiaközpontok, Fizikai kellemetlenségek enyhítése, Life management

Cseh Szilvia Budapest, SR I-IV, Energiaközpontok, Fizikai kellemetlenségek enyhítése, Life management

Gazdag Katalin Debrecen, SR I-IV, Energiaközpontok, Fizikai kellemetlenségek enyhítése, Life management, A testsúly karbantartása

Horváth Ilona Szentendre, SR I-IV, Energiaközpontok, Life management

Klein Ildikó Budapest, SR I-IV, Energiaközpontok, Life management, A testsúly karbantartása

Kovácsné Milu Éva Szolnok, SR I-IV, Energiaközpontok, Fizikai kellemetlenségek enyhítése, Life management, A testsúly karbantartása